Egyutas raklapok

Egyutas raklapok

 

Mi minősül egyutas raklapnak?

Egyutas raklapoknak nevezzük azokat a raklapokat, amelyek valamilyen faanyagból és nem az EUR raklap szabványának megfelelően készülnek. Röviden és tömören talán így lehetne megfogalmazni: ami nem EUR raklap, az egyutas raklapnak minősül.

Honnan ered az egyutas raklap neve?

Az "egyutas raklap" elnevezés onnan ered, hogy korábban ezeket a rakodólapokat egyszer használatosnak tekintették, mivel sokkal silányabb minőségűek voltak, mint az EUR raklapok, nem voltak alkalmasak akkora súly viselésére és szállítására. Ma már ez teljesen megváltozott. A gyártók, mint cégünk is, igazodtunk a vevői igényekhez és olyan terhelhetőségű és olyan méretű egyutas raklapokat gyártunk, melyek sok esetben még jobbak, de legalább olyan jó raklapok, mint a szabvány EUR raklapok.

 

A mai egyutas raklapok (persze csak cégünk nevében), melyeket gyártunk már teljesen a vevői igényekhez igazodnak, így aztán a legkülönfélébb, egyedi kéréseket is teljesíteni tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy az EUR raklapok gyártásához érvényes MÁV-REC engedély szükséges, így ha olyan céggel találkozik, aki EUR raklapgyártónak mondja magát, mindenképp kérje el engedélyét, hiszen engedély hiányában azok a raklapok nem szabványosak, csak egyutas raklapnak minősülnek, melynek értéke, körülbelül az EUR raklap árának fele lehet.

 

A raklapokat kétféle alapanyagból gyártjuk, új vagy újrahasznosított faanyagból. Vállaljuk a raklapok fumigálását (hőkezelését) is, melynek célja a célja a rovarkártevők megölése a fában, az alapanyag kártevőmentesítése, csírátlanítása.

 

Egyutas raklapjaink előnyei:

  • Raklapjaink terhelhetősége és mérete az Ön igényeihez igazodik
  • Csak minőségi termékeket gyártunk
  • Amennyiben cégszabályzatuk nem követeli meg az EUR raklap használatát, úgy kiváló helyettesítője lehet az egyutas raklap
  • Az egyutas raklapok ára jóval kedvezőbb az EUR raklapokénál, főleg, ha újrahasznosított anyagból kéri a raklapot
  • Az újrahasznosított anyagból készült raklapjaink rendelésével Ön a legkörnyezetkímélőbb megoldást választhatja cége számára
  • Az egyutas raklapokat többszöri szállításra és raktározásra is fel lehet használni
  • Ha kisebb tömeget akar tárolni vagy szállítani rajta, elegendő lehet egy könnyebb, egyutas raklap is
  • Légi szállításra is alkalmasak, ráadásul könnyebbek és költséghatékonyabbak az EUR raklapnál

 

Egyutas raklap méretek

Mi az, ami az egyutas raklapokat igazán különlegessé teszi a többi raklapfajta között? A változatosság, az egyediség. Az egyutas raklap mérete, terhelhetősége és tömege szerint szinte határtalan variációban vásárolható, a kisebb 380x580mm-től kezdve egészen a szabványos EUR raklapok méretével azonos 800x1200mm-ig, a gyengétől a középerősön keresztül az erősig, a 4 kg-ostól a 25 kg-os raklapig. Ha mindennek ellenére mégsem találja nálunk a kívánt méretű raklapot, terve vagy elképzelése szerinti raklapgyártást is vállalunk!
 

Árak

Amennyiben olcsó raklapot szeretne, válassza az egyutas raklapokat! Használt, újrahasznosított és új raklapjaink közül kitűnő választás az újrahasznosított raklap, mellyel lényegesen többet takaríthat meg, mint egy új raklap vásárlásával. Az egyutas raklapok másik kedvező tulajdonsága (az EUR raklapokkal szemben), hogy egyedi igények szerint is elkészíthető. Ne feledje tehát, nálunk nemcsak kedvező raklap árak várják, hanem személyre szabott kiszolgálást is biztosítunk!


Ízelítő termékeinkből:


800x1200 mm egyutas raklap

A raklap mérete ugyanaz, mint a szabvány EUR raklapénak.Többféle terhelhetőségben készítjük őket, új és újrahasznosított alapanyagból is.

A raklap terhelhetősége alapján megkülönböztetünk erős, középerős és gyenge típusú 800x1200 mm-es egyutas raklapot. A terhelhetőséggel csökken a raklap súlya és a raklap ára is, hiszen a gyengébb típusú raklapokhoz gyengébb deszkázat is elegendő. Miért fizetne többet, ha csak kis tömeget szeretne raktározni vagy szállítani?

 

1000x1200 mm egyutas raklap

Ha kicsi a 80-as cserélje 100-asra! 1000x1200 mm-es egyutas raklapjainkkal ez is lehetséges. Általában erős és középerős terhelhetőségű egyutas raklapot szoktunk ebből a méretből gyártani, de gyenge kivitel is elképzelhető belőle.

A raklapok kiváló minőségű, újrahasznosított anyagból készülnek, a 800x1200 mm-es egyutas raklapok után ez a méret a legkeresettebb pl. a vegyiparban is.

 

Egyedi méretű egyutas raklapok

 Az egyutas raklapnak tényleg az a legfőbb előnye, hogy olyan méretben készül, amilyet a vevő szeretne. Ez lehet az egészen kicsi raklaptól (pl. 600x800 mm-es egyutas raklap vagy még annál is kisebb) az egészen nagy méretű raklapig (pl.: 1600x2000 mm-es egyutas raklap)

A cégek többsége sokat spórolhatna, ha a termékeinek megfelelő méretű és terhelhetőségű egyutas raklapot vásárolna, a szabvány termékek helyett. Hiszen kis raklapnak kisebb az ára is, továbbá az újrahasznosított raklapok anyagköltségén további forintokat lehet spórolni, hiszen azoknak az előállításához nincs szükség fák kivágására, így annak előállítási költsége jóval kevesebb.

Mivel cégünk fahulladék újrahasznosító üzemként működik, így az alapanyag adott az olcsó, de kitűnő minőségű termékek előállításához. Az viszont már az Ön döntése, hogy terheli a környezetét további fakivágásokkal vagy az újrahasznosítást, a környezetvédelmet választja.

Egyedi termékeink kínálatát megtekinthetik honlapunkon, de saját elképzeléseit is szívesen valóra váltjuk.


Kérjen tőlünk ajánlatot online, vagy keressenek minket elérhetőségeinken.